166 beoordelingen:

75% 34 met toelichting
13% 3 met toelichting
7% 2 met toelichting
1% 1 met toelichting
4% 2 met toelichting

Michal

Very fast shipping! Product consistent with the description and pictures.Zeer snelle verzending! Product in overeenstemming met de beschrijving en foto ' s.

22-05-2019, Polska
Arez

Ben, van BOR was meedenkend, oplossingsgericht en snel.

15-05-2019, Nederland
moes

zeer snel geleverd en zeer goed verpakt

02-05-2019, Nederland
Michiel

Je weet niet wanneer je het pakket kan verwachten.

30-04-2019, Nederland
John

Prima,mvg

29-04-2019, Nederland
Dave

Good price & very fast delivery to UK. The part was clean & in good condition, well packaged too.
Highly recommended.Goede prijs en zeer snelle levering naar het verenigd koninkrijk. De deel was schoon en in goede staat, goed verpakt ook.
Zeer aan te bevelen.

25-04-2019, United Kingdom
David

Eenvoudig uitgezocht en snel geleverd

25-04-2019, Nederland
Mehmet

Goed

22-04-2019, Nederland
Raf

Ik had een onderdeel besteld voor een Mercedes CLK 200 Compressor , namelijk de knop voor de elektrische zetelbediening kant chauffeur . Ik had een mailtje gekregen of het onderdeel voor de linker of de rechterkant bedoelt was , ik had keurig teruggeschreven dat het de linkerkant (kant chauffeur) was . Als de bestelling er aan kwam zat er de rechter bediening in de verpakking , de bijhorende factuur was juist opgemaakt (linker kant) maar het onderdeel was verkeerd .

01-04-2019, België/Belgique
Sven

Alles fix abgewickelt. Gut verpackt angekommen . Gerne wieder. ????

20-03-2019, Deutschland
Stephanie

Snel verzonden. Zeer goed ingepakt. De spiegel paste perfect.

15-03-2019, België/Belgique
Radames

Very good service, but a fast shipping method (24/48h) by express courier is missing.Zeer goede service, maar een snelle verzendmethode (24/48u) per express koerier ontbreekt.

10-03-2019, Italia
Michael

Just what I needed and at a competitive price! Swift delivery and very well packed just as convenient as buying from UK. Will be using TOTALPARTS again.Net wat ik nodig had en tegen een concurrerende prijs! Snelle levering en zeer goed verpakt net zo gemakkelijk als het kopen uit het verenigd koninkrijk. Zal worden met behulp van TOTALPARTS weer.

27-02-2019, United Kingdom
hans

zoals het moet zijn 100%

27-02-2019, Nederland
Nico

Niets op aan te merken .

22-02-2019, Nederland
Apostolis

Very very good thank you very much!Heel erg goed heel erg bedankt!

20-02-2019, Hellas
Marco

Helaas was het door mij bestelde en ontvangen onderdeel niet voor de juiste auto terwijl dit wel in de beschrijving stond , dus ik heb er niks aan

19-02-2019, Nederland

Controleer altijd goed of het om het juiste model gaat (niet alleen de modelreeks) en bouwjaar. Gelukkig had de verkoper het juiste onderdeel ook nog liggen (2019-02-21): Nou geweldig helemaal super , vind ik echt een top service dank je wel.

Ap

Lange verzend/levertijd

30-01-2019, Nederland
José

Well doneGoed gedaan

23-01-2019, Portugal
Imants

Thank you for the item, everything as described and in good visual, working state. Good price and looking forward for a great deal again. Thank you.Dank u voor het item, alles zoals beschreven en in goede visuele, werkende staat. Goede prijs en op zoek naar een goede deal weer. Dank u.

15-01-2019, Latvija
Nigel

Absolutely amazing service. Ordered on Wed morning and arrived at my address in UK from The Netherlands on Saturday. This was a brilliant experience and I have also have contacted seller directly to congratulate them on except service.Absoluut geweldige service. Besteld op woensdagochtend en kwam op mijn adres in het verenigd koninkrijk van Nederland op zaterdag. Dit was een schitterende ervaring en ik heb ook contact opgenomen met de verkoper direct om hem te feliciteren met uitzondering van dienst.

20-12-2018, United Kingdom
Joan

super snel en correct geleverd

18-12-2018, Nederland
Quincy

Ik ben zeer tevreden !!

11-12-2018, Nederland
Eduard

Onderdelen hadden mogen gechecked worden of nog bruikbaar is. Het zit helemaal vastgeroest. Nog niet zeker of het gebruikt kan worden...

24-11-2018, Nederland
JAVIER

Fast and secure. Great seller.Snel en veilig. Geweldige verkoper.

20-11-2018, España
K

Keurig verzorgd goed materiaal en snel geleverd zeer betaalbaar

17-11-2018, Nederland
Henri

Klant is er niet geweest maar kan niet bij online bestelling. Maar verder goed voor elkaar.

05-11-2018, Nederland
Benno

2x onderdeel kapot,motortje achterruitwisser,in t witte plastic gedeelte,printplaat kapot.
Hoezo ding getest? Heb op de ,sloop, bij n fiat ceissento t plastic op de mijne(Lancia)gemonteerd
en t werkt fantaxie! Durf ik nog 'n kachelventilator bij jullie te bestellen???

01-11-2018, Nederland

Reactie van de verkoper (02-11-2018): De eerste wisser motor was kapot dat klopt , de tweede heb ik hier persoonlijk getest en deze werkte goed en heb ik opgestuurd.

Ik heb na de tweede verzending niets meer vernomen van de klant.


(we hebben u inmiddels ook een mail gestuurd)

Dennis

Mooie prijs, snelle levering en goed product

22-10-2018, Nederland
Martin

Zat helaas een kleine deuk in het product maar verwacht hier geen “nadelige” gevolgen van, verder dik tevreden.

02-09-2018, Nederland
patrick

vendeur tres serieux je recommande

29-08-2018, France
Vineta

super!

05-08-2018, Latvija
Arttu

Very good seller!Zeer goede verkoper!

03-08-2018, Suomi
Jan

Enige nadeel zijn hoge verzendkosten

24-07-2018, Nederland
Joost

Breed aanbod, (meestal) gunstige prijs en een eerdere levering dan doorgegeven.

23-07-2018, Nederland
Marcel

Alles prima in orde

08-07-2018, Nederland
dirk

Dikke prima!

08-07-2018, Nederland
Rolande

Bonsoir .
Numéro de Commande H3H0024C12
Très bon site , bonne réception du colis bien emballé , montage de la pièce sans problèmes tout fonctionne .
Juste une remarque sur votre site pas de traduction en français .
Mme Chartier

19-06-2018, France

TotalParts: Merci! We are currently working hard to get the French translation online.

Jo

Meer foto's zou handig zijn onderdeel had toch redelijk wat gebruikssporen die niet zichtbaar waren op foto

07-05-2018, België/Belgique
Slaets

Zeer snel antwoordt via mail. Uitlaat zag eruit zoals op de foto. Zeer snelle verzending.

15-04-2018, België/Belgique
alex

volgende keer weer

08-03-2018, Nederland
nico

twas in orde ,mercie

01-03-2018, België/Belgique

Powered by Yandex.Translate

U kunt hieronder uw eigen review toevoegen.